Rólunk

Pannon-Unió Nyelviskola

Rólunk

AZ UNIÓ Nyelviskola célja, hogy rövid idő alatt olyan nyelvtudásra tegyél szert, amellyel a hétköznapi kommunikáció minden területén megállod a helyed, és ezáltal képessé válsz elérni kitűzött céljaidat.

9 egymásra épülő szint (1 szint 60 óra,) adja a magabiztos nyelvhasználat képességét.

Aki már korábban tanult, ingyenes szintfelmérő teszt kitöltésével és nyelvtanári szóbeli felmérés segítségével döntheti el, hogy melyik szintről folytassa tanulmányait.

Minden szint egy szóbeli és egy írásbeli házi-megmérettetéssel zárul, így tanulóink már alapos vizsgarutinnal rendelkeznek, mire eljutnak a nyelvvizsgáig. Nem véletlen tehát, hogy a nyelvvizsga eredmények 90%-os sikerességi statisztikákat mutatnak.

Az első négy kezdő szint (kezdő1-4) után tanulóink képesek megértetni magukat alapvető szituációkban, pl.: útbaigazítás, álláskeresés, telefon-beszélgetés, vásárlás, utazás, banki ügyintézés, étterem.

A középhaladó szintek (Középhaladó plusz vizsgafelkészítő szint) tudása biztosítja, hogy a nyelvtani anyag számos, a középfokú társalgáshoz szükséges egységét képes alkalmazni. Ekkor már rendelkezik a kiváló szókincsű zökkenőmentes társalgásra való képességgel a legkülönbözőbb témakörökben.

A középhaladó szintek közül az utolsó kettő már a választott nyelvvizsga-típusnak megfelelő célirányos felkészítés, amely konkrét nyelvvizsga feladatok begyakorlását teszi lehetővé.

Nyelvvizsga

Nyelviskolánkban lehetőség van alap, közép- illetve felsőfokú nyelvvizsga bizonyítvány megszerzésére. A Pannon Nyelvvizsga államilag elismert Angol alapfokú, középfokú és felsőfokú egynyelvű és kétnyelvű nyelvvizsga.

Nyelvtanárok

Kedves és segítőkész nyelvtanáraink nyelvtanári diplomával és tanítási tapasztalattal rendelkeznek. Várunk szeretettel vidám, családias óráikra.

Tananyag

Az UNIÓ nyelviskola saját fejlesztésű tematika szerint tanít. Minden szükséges anyagot Nyelviskolánk biztosít. Nincs szükség költséges könyvek megvásárlására.

Intenzitás

Az UNIÓ Nyelviskola igazodik tanulói munkaidő beosztásához illetve napi kötelezettségeidhez. Nyelvtanfolyamok indulnak hétköznap, hétvégén, délelőtt, délután – 9 különböző szinten. Az alacsony óraszám nem célravezető, ezért a lehető leghatékonyabb – de még a napirendbe beilleszthető intenzitással indulnak nyelvtanfolyamaink. Heti 3×4 óra esetén egy szint (60 óra) 5 hétig tart. A felkészülési idő Kezdő 1 - Vizsgafelkészítésig 11 hónap.

Vidám, beszédközpontú órákkal, barátságos környezetben, kedves és segítőkész tanárokkal várunk szeretettel.

06 30 600 8558

Székesfehérvár, Várkörút 46.

    Leginkább a beszédkészségem fejlődött. Rengeteget javult a szókincsem is az iskolának köszönhetően. A tanárok szintén nagyon kedvesek, jól tanítanak, a problémákra rávilágítanak és próbálnak rajta átsegíteni. Rengeteg tanácsot adnak a nyelvvizsgával kapcsolatban. A nyelviskolát csak ajánlani tudom. Nekem például a magán jellegű oktatás nem vált be, mert szeretem a csapatmunkát ás a közösséget. Együtt jobb dolgozni és ezt olyanoknak ajánlom akik szeretnek csapatban dolgozni. Köszönöm a felkészítést.

    N.P. Zsófia