Pannon Próba Nyelvvizsga

Sikerek

  Jónak találom a Pannon nyelvvizsgát, mert a feladatok a mindennapi életben használható és szükséges nyelvtanra, a szóbeli rész pedig életszerű szituációkra fókuszál.

  K. Nikolett

   A vizsga egészében jól szervezett volt. A vizsga szóbeli része kifejezetten tetszett, mivel kedvesen bántak velem. A feladatok jók voltak, némelyik egészen nehéz is volt.

   B. Dániel

    Szeretem azt, hogy a dolgokat rugalmasan kezelitek, valamint azt, hogy a tanáraitok jól felkészült, kellemes személyiségek. Örülök, hogy nálatok szerezhettem meg a középfokú angol nyelvvizsgámat.

    K. Zoltán

     Két nyelvvizsgámat is itt csináltam és nem bántam meg. Megfelelő tájékoztatást kaptunk a vizsgáról és a vizsgáztatók is szimpatikusak voltak. Biztos, hogy ajánlani fogom ismerőseimnek is.

     C. Töhötöm

      A szóbeli vizsgánál a témákkal megvoltam elégedve, érdekesek voltak. Az írásbelinél a fordítást találtam nehezebbnek, de a többi feladat jó volt, a szövegértés is, ahol a szöveg érdekes volt.

      B. Enikő

       A vizsgáztatók nagyon kedvesek voltak. Időben figyelmeztettek a hátralévő idő mennyiségéről. A vizsga előtt tájékoztattak a részletekről. Arról is tájékoztattak, hogy mikor és hogyan értesülhetünk az eredményekről.

       M. Máté

       Aktuális hirdetések

       Pannon Próba nyelvvizsga

       Jelentkezz Próba Nyelvvizsgára!

       Nem tudod, hogy B2, vagy C1-es szinten vagy-e?

       Nem tudod, hogy B2, vagy C1-es szinten vagy-e?

       Kipróbálnád milyen lesz élesben nyelvvizsgázni?

       Kipróbálnád milyen lesz élesben nyelvvizsgázni?

       Gyakorolnál egyet?

       Gyakorolnál egyet?

       Pannon Próba Nyelvvizsgánkon vizsgáztató tanáraink szóbeliztetnek. A Pannon Nyelvvizsga Központban javítják a tesztedet. Eredeti labort hallgathatsz! Közép vagy felsőfokú.

       A komplex próba nyelvvizsga díja: 15.000 Ft.

       Próbáld ki magad, jelentkezz!

       06 30 600 8558

       Székesfehérvár, Várkörút 46.